Mikä
on
oho?

Tervetuloa kokemaan, millaista on ensiluokkainen Oho. -kiinteistövälitys.

Oho. on pitkän uran alalla tehneiden ammattilaisten yhteenliittymä. Yrittäjyys tarkoittaa meille sitä, ettei kukaan meistä ole Ohossa vain töissä. Menestymme, jos sinä menestyt asuntokaupoissasi. Välittäjän työ ei ole meille kenellekään pelkkä työ – se on elämäntapa. Teemme työtä tosissamme, mutta emme tokikaan hampaat irvessä, sillä me rakastamme niin asuntoja kuin niiden omistajijakin.  Kai sen saa tunnustaa.

 

Olemme vähän vanhanaikaisia, sillä uskomme tänä digiaikanakin henkilökohtaiseen palveluun. Tavoitteemme on, että kun kerran valitset jonkun meistä hoitamaan asuntokauppojasi, saamme jatkossakin palvella sinua. Kuin myös siskoasi, työkaveriasi ja mikä ettei naapuriasi.  Ota meihin yhteyttä, kun asunnonvaihto on sinulle ajankohtaista. Palamme halusta päästä näyttämään, kuinka hyvin voimme sinua palvella.

 

Me Oho.-välittäjät lupaamme:

  1. Olipa asuntosi suuri, pieni, vanha, uusi, keskustassa tai sivummalla, se on meille arvoasunto. Piste.
  2. Kun valitset yhden Oho. -ammattilaisen myymään asuntoasi, saat käyttöösi koko Oho-
    tiimin kontaktit ja myyntivoiman.
  3. Tunnemme pääkaupunkiseudun kulmat ja korttelit kuin omat taskumme. Aluetuntemus yhdistettynä satavuotiseen kokemukseen takaa asunnostasi parhaan hinnan.
  4. Itsenäisinä yrittäjinä olemme riippumattomia ja vapaita vaikuttimista. Palvelemme kaikkien rahalaitosten asiakkaita tasapuolisen laadukkaasti.

Yrittäjiä kun olemme, jokainen Oho. -tiimiläinen voi räätälöidä juuri sinulle sopivan palvelupaketin. Korvauksemme on kovasti kohtuullinen verrattuna siihen mitä saat: parasta palvelua ja parhaan hinnan asunnostasi.

YRITTÄJINÄ ANNAMME AINA PALVELUTARJOUKSEN SOPIMUKSEN MUKAAN
max. huoneistot 3,9 % sis. alv, kiinteistöt 4,96 % sis. alv. Välityspalkkio peritään kohteen velattomasta kauppahinnasta. Asuntoarvio on veloitukseton. Kirjalliset arviot: 1000 € + alv 24 %, AKA-arviointi 1400€ sis. alv 24% tai sopimuksen mukaan. Olemme SKVL:n jäsen yritys ja noudatamme hyvää välitystapaa.