Meillä
on paikka
osaajille!

Keitä olemme

Oho. on alan ammattilaisista koostuva itsenäisten yrittäjien joukko. Oho. -konsepti on ihan uudenlainen tapa tehdä työtä ja menestyä kiinteistönvälitysalan jatkuvasti kiristyvässä kilpailussa. Kollegoiden tukeminen ja kunnioittaminen ovat sujuvan yhteistyömme kulmakiviä. Olemme asiantuntija yritys, joka on arvostettu asiakkaiden keskuudessa ja haluttu työympäristö alan toimijoille.

Mitä tarjoamme

Tarjoamme viihtyisät työtilat kivijalkamyymälässämme Espoossa, Piispanpiha 1.

 Yhteisömme on energinen ja meillä pääset heti myymään ja esittelemään upeita kohteitamme. Toimintamallimme on kustannustehokas, joten kiinteät kulut ovat pienet.

Etsimme

Etsimme aktiiviseen ja ammattitaitoiseen Oho. -porukkaan yrittäjähenkisiä tuloksentekijöitä/kiinteistönvälittäjiä.

Tulevana Oho. -yrittäjänä olet jo suorittanut LKV-tutkinnon ja Sinulla on halu perustaa alan yritys ja rekisteröityä AVI:iin. Kunnon Oholainen on alansa asiantuntija, joka tulee toimeen erilaisten ihmisten kanssa, on lämmin, positiivinen ja toimii aina vastuullisesti.

Sinulla on vahva halu kuulua tuloksentekijöiden tiimiin, jossa työtä tehdään kellon viisareita katsomatta.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä Tarmo Wuolab p. 044 0807 630
tai tarmo.wuolab@ohokoti.fi

Tietenkin me muutkin sangen tyytyväiset Oholaiset annamme mielellämme lisätietoa siitä, kuinka Sinullakin on mahdollisuus tehdä hyvää tulosta kustannustehokkaasti kannustavassa ilmapiirissä. Tutustu Oho. -osaajiin tästä »