Suositukset

Stefan Von Harpe

Välittäjä oli todella ammattitaitoinen ja tehokas. Sovitut aikataulut ym. pitivät ja yhteistyö välittäjän kanssa oli kaikin puolin toimivaa. Suosittelen.

 

Myyjä, Helsinki
» Lue lisää suosituksia Stefanista klikkaamalla tästä
Riitta Tyrkäs

Välittäjä oli alusta alkaen aktiivinen, ammattitaitoinen ja luottamusta herättävä. hänen määrätietoisen toimintansa ansiosta asuntoni myytiin 1,5 viikossa. Pitkä kokemus alalta, tunnollisuus ja vastuullisuus sekä asiakkaan toiveiden kuuleminen ansaitsevat sydämellisen kiitoksen.

 

Myyjä, Helsinki (RT)
» Lue lisää suosituksia Riitasta klikkaamalla tästä
Tarmo Wuolab

Olisin antanut kuusitähteä ja papukaijamerkin. Noin ammattitaitoista välittäjää ei toista löydy.

 

Jesse Leino, Vantaa
» Lue lisää suosituksia Tarmosta klikkaamalla tästä
Marja Mannerroos

Välittäjät Marja ja Roger Mannerroos toimivat erittäin asiantuntevasti ja ammattimaisesti sekä samalla sydämellisesti ja hyvällä mielellä. Asuntoni myymiseen liittyi erityisiä haasteita mm. myyntiprosessin aikana järjestetyn ja aloitetun remontin takia, mutta välittäjät hoitivat ne asiallisesti, ripeästi ja ammattitaitoisesti.

Marja ja Roger auttoivat kiinteistövälittäjille poikkeuksellisen omistauvasti vaikeissakin tilanteissa ja tarjosivat jokaisessa käänteessä perusteltuja neuvoja sekä apua. Olin myönteisesti yllättynyt välittäjien tarjoaman avun laajuudesta.

Marja ja Roger olivat erittäin hyvin tavoitettavissa ja pitivät minut varsin selkeästi ja oikea-aikaisesti kartalla myyntiprosessista, vaikka siihen liittyi välillä mutkikkaita käänteitä.

Kaiken kaikkiaan palvelu oli kiitettävää ja voin suositella Marjaa ja Rogeria välittäjinä kenelle hyvänsä.

Ilmari Nalbantoglu
» Lue lisää suosituksia Marjasta klikkaamalla tästä
Roger Mannerroos

Uskomaton operaatio! Kohde myyty ennen kuin ehdin ”kissaa sanoa”. Mannerroosien ammattitaito huipussaan. Kuulostaa maksetulta mainokselta, mutta sitä tämä ei ole.

Raili Nyström
» Lue lisää suosituksia Rogerista klikkaamalla tästä